Tavasz csomag
 

OPEL - gumicsere, átvizsgálás - Tavasz csomag

Itt a tavasz. Eljött az ideje, hogy lecseréltesse a téli gumkat. De ne csak a kerekekről gondoskodjon!
A tél nem csak Önt viselte meg, és a "kiváló" útjaink nem kímélték az Opeljét sem. Ezért, ha már gumicsere, akkor ennél többet ajánlunk Önnek:

Tavasz csomag,

hogy az autójával biztosan odaérjen, ahová elindult!

Mit foglal magában gumicserén kívül a Tavasz csomag?*OPEL - gumicsere, átviszgálás

  • A négy kerék le-fel szerelését a gépkocsiról, a gumiabroncsok átszerelését acél vagy alu felniken, a kerekek kiegyensúlyozását.
  • Tartalmazza a fentiek munkadíját, a szükséges keréksúlyokat és tároló zsákot a téli gumiknak: 8 800 Ft értékben.
  • villam_200 "villám" átvizsgálás csomagot (4 900 Ft értékben), ami tartalmaz mindent ahhoz, hogy a tél után tudja, az autójával minden rendben van e:
  • 84 pontos átvizsgálásnak vetjük alá az Opeljét, amiről ellenőrző listát kap. Szóban tájékoztatjuk a feltárt hiányosságok fontosságáról. Ha igényli, közelítő becslést adunk a megszüntetésük költségéről.

13 700 Ft helyett, Önnek, most 30% kedvezménnyel:
A Tavasz csomagban mindössze 9 590 Ft.


Kérjen időpontot most, mert naponta
 csak 1 (egy) Tavasz csomagot vállalunk!

Telefonszám: (1)306-4552· e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

kapcsolat oldal· KLIKK IDE >>

*A tavaszi átvizsgálás ajánlatunk Opel személygépkocsira vonatkozik. A gumicserét maximum 16"-os kerékméretig tartalmazza. Minden esetben időpont egyeztetés szükséges. Az akció 2014. április 30-ig érvényes. A kedvezmény feltétele, hogy a Tavasz csomag igénybevételekor Ön hozzájáruljon ahhoz, hogy az SDS Autó az adatait közvetlen üzletszerzési célból leiratkozásig kezelje. A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletekért keresse fel szervizünket.